آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

کلمات کلیدی

انواع ابزار تخریب بتن چیست؟

دوشنبه‌ سایبری

نقش جی‌ پی‌ اس در سازمان‌ های کشتیرانی

ردیاب کودکان و امنیت برای آن ها

ذهنی آرام برای شما

تاثیر ردیاب در جلوگیری از قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی

معرفی کامل ردیاب خودرو تلتونیکا

مزایای فروشگاه اینترنتی نسبت به فروشگاه سنتی

هزینه طراحی سایت فروشگاهی به چه چیزهایی بستگی دارد

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

معرفی ابزارهای رایگان تولید محتوا

سئو داخلی و خارجی چیست؟

افزونه‌ های ضروری وردپرس

معرفی اولین اپلیکیشن جامع دانشگاهی کشور

کارایی آیفون 13

آیفون 13 چه کارایی دارد؟

آیفون 13

سورپرایز سالگرد ازدواج

ایده جذاب و رمانتیک سالگرد ازدواج

ایده جذاب و رمانتیک برای سورپرایز سالگرد ازدواج

بهترین ویتامین‌ ها برای باروری

بهترین پوزیشن‌های جنسی جهت افزایش باروری

حسابداری چیست؟

همه ‌چیز درباره قالب اینستاگرام

استاپ موشن

آینده قیمت ارز دیجیتال بیت‌کان (Kan) و تحلیل آن

آینده قیمت ارز دیجیتال ایترنیتی (AE) و تحلیل آن

عنوان: آینده قیمت ارز دیجیتال اورست (ID) و تحلیل آن

آینده ارز دیجیتال سلسیوس (CEL) و فرصت های سرمایه گذاری

آینده ارز دیجیتال سینتتیکس (SNX) و فرصت های سرمایه گذاری

  • ۰
  • ۰

اگر از کسی بخواهید که عطر و طعم قهوه را برایتان توصیف کند مطمئنا کار سختی را به او سپرده‌اید. نوشیدنی مورد علاقه ما طعم‌ها و رایحه‌های منحصر به فرد و پیچیده ای دارد. مصرف کنندگان ، کسانی که قهوه را بو می‌دهند، فروشندگان و تاجران قهوه همگی برای توصیف آنچه از عطر و طعم قهوه چشیده‌اند باید به یک اندازه تلاش کنند. آیا این دشواری به دلیل آن است که توصیف کنندگان به اندازه کافی دقیق نیستند؟ آیا دقیق‌تر بودن آنها نفعی برای آنان در پی خواهد داشت؟

 

من اخیراً این مشکل را در توصیف یک قهوه داشتم. این باعث شد سوالی در ذهن من ایجاد شود که چگونه می‌توان به خوبی عطر و طعم قهوه را توصیف کرد.

طعمی که نمی‌توانیم توصیف کنیم

همه اینها از آنجا شروع شد که ما مجبور شدیم یادداشت هایی برای جدیدترین قهوه پیشنهادی خود تنظیم کنیم. Kelloo اتیوپیایی شسته و زیبا ( نوعی قهوه) . بین همه ما در مرکز بو دادن قهوه سریعا طعم ان به نارنج، گلابی و نارنگی ترش و شیرین تشبیه شد. اما Kelloo دارای یک رایحه برجسته و قوی است که ما در تلاش برای توصیف آن بودیم.

شاید نزدیکترین توصیفی که می‌توانستیم داشته باشیم " گل رز" بود، اما این توصیف هیچ یک از ما را قانع نمی کرد. در نهایت ما کلمه گلاب را برای توصیف شیرینی و عطر گل رز موجود در قهوه انتخاب کردیم. هنوز این توصیف مرا راضی نمیکرد تا این که چند هفته بعد همراه همسرم یک آخر هفته تابستانی با شکوه را در باغ سیب در  Tipperary اردو زدیم.

باغ سیب مکانی فوق‌العاده است.  همه جا درختان و شاخه‌های پر از سیب دیده می‌شود.  درختان بزرگ سیب به آرامی سیب‌های رسیده را نمایش می دهند، در کنار این درختان بوته‌های توت فرنگی تا افق های دور ادامه پیدا می‌کنند. در فروشگاه مزرعه، انبوه سیب‌های چیده شده و روی هم انباشته شده هوا را به طرز شگفت انگیزی عطرآگین می‌کند و همین عطر بود که مرا به فکر Kelloo انداخت. عطر علاوه بر اینکه از شیرینی سیب‌های رسیده نشأت می گرفت رایحه تند  گل نیز داشت، یادآور می شوم که گل رز و سیب نسبت دوری با هم دارند. این مسئله من را به فکر فرو برد ، که بازهم در مورد چگونگی دقیق‌تر بودن توصیف کننده های خود فکر می‌کنم.

همه گل‌های رز بوی گلاب نمی‌دهند

همان روز ما از کلبه سوئیس دیدن کردیم، یک کلبه کاهگلی روستایی که دیوارهای آن پوشیده از رزهای رونده بود، وقتی کنار یک بوته آلبرتین (نوعی رز) ایستادم از استشمام بوی سیب متعجب شدم. این باعث شد که فکر کنم شاید دلیل اینکه ما با "گل رز" به عنوان توصیف کننده عطر و طعم برای Kelloo در نظر گرفتیم و این انتخاب ما را راضی نمی‌کرد این  است که گل های رز همه بوی یکسانی ندارند.

من تلاش کردم که رایحه انواع گل‌های رز را توصیف کنم، به همین دلیل ابتدا انواع گل‌های موجود در اطراف کلبه را بررسی کردم و سپس به باغ گیاه شناسی دوبلین رفتم.

بوی گل رز چگونه است؟

مطمئنا همه گل‌های رز فقط بوی گل رز دارند، منظور من از این نوع خاص رایحه ایده آل گل رز ست که فقط در گلاب و عطرهای قدیمی پیدا می کنید. جالب اینجا است که رایحه انواع گل متمایز است و توصیف  آن کار ساده‌ای نیست.

توصیف رایحه سیب‌ها، گل آلبرتین، گل‌های سرخ اطراف کلبه سوئیسی و انواع گل های باغ گیاه شناسی نیاز به دقت و تمرکز بیشتر داشت. بسیاری از گل های رز نت هایی از مرکبات دارند، به طور مثال نوعی گل زرد که نامش را نمی دانستم عطر لیمو داشت همچنین هری ادلند (نوعی گل) عطر سنگین گریپ فروت را در ذهن تداعی می‌کرد. یک نوع دیگر رایحه هلو داشت، رز شیطان سرخ که دارای عطری ترکیبی از شیرینی هلو و عطر و بوی تازه خیار و نعناع است. در واقع ، بسیاری از رزهای خوشبو و  خوش عطر مثل رز ایزاک پریر ، دارای رایحه شدید منتول-اوکالیپتوس بودند.

آخرین گل رزی که آن روز رایحه آن را استشمام کردم، عطر و بویی کلاسیک از گل رز قدیمی داشت که مرا به فکر صابون حمام انداخت. از کشف خودم خوشحال شدم، این گل خوشبو گل رادوکس نام داشت. Radox نام یک مارک صابون در ایرلند ، انگلستان ، استرالیا و چندین کشور دیگر است.

چگونه قهوه را توصیف کنیم

آیا با وجود همه این عطرهای متنوع، استفاده از "گل رز" به عنوان توصیف کننده عام کاملاً منطقی است؟ از طرف دیگر ، تلاش در مورد مشخص کردن دقیق تر نوع گل رز برای شخصی بدون دانش تخصصی است کار ساده ای نیست و ممکن است گیج کننده باشد. حتی در «Le Nez du Cafe» ، کیت عطر که استاندارد صنعتی برای توصیف کننده‌های حسی است، به یک مشکل تبدیل می شود. لنوآر می‌نویسد که رایحه گل رز بیشتر شبیه به  گل رز داماسک است .

گل رز داماسک نوعی است که معمولاً در تهیه روغن گلاب و گلاب استفاده می شود. این رایحه در اصل در چین کشت می شود و بوی آن به گونه ای توصیف می شود که مانند برگ‌های چای ، میخک یا انگبین است. از سوی دیگر، گل‌های رز چای گروه کاملا متفاوتی هستند. من سعی کردم عطر و بوی همه این گل رزهای مختلف را توصیف کنم ، حالا کدامیک را برای توصیف عطر گلی که در Kelloo استشمام شد باید استفاده می‌کنم؟

  • ۰۰/۰۴/۰۹
  • Alex Ferrie

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی