آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

کلمات کلیدی

انواع ابزار تخریب بتن چیست؟

دوشنبه‌ سایبری

نقش جی‌ پی‌ اس در سازمان‌ های کشتیرانی

ردیاب کودکان و امنیت برای آن ها

ذهنی آرام برای شما

تاثیر ردیاب در جلوگیری از قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی

معرفی کامل ردیاب خودرو تلتونیکا

مزایای فروشگاه اینترنتی نسبت به فروشگاه سنتی

هزینه طراحی سایت فروشگاهی به چه چیزهایی بستگی دارد

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

معرفی ابزارهای رایگان تولید محتوا

سئو داخلی و خارجی چیست؟

افزونه‌ های ضروری وردپرس

معرفی اولین اپلیکیشن جامع دانشگاهی کشور

کارایی آیفون 13

آیفون 13 چه کارایی دارد؟

آیفون 13

سورپرایز سالگرد ازدواج

ایده جذاب و رمانتیک سالگرد ازدواج

ایده جذاب و رمانتیک برای سورپرایز سالگرد ازدواج

بهترین ویتامین‌ ها برای باروری

بهترین پوزیشن‌های جنسی جهت افزایش باروری

حسابداری چیست؟

همه ‌چیز درباره قالب اینستاگرام

استاپ موشن

آینده قیمت ارز دیجیتال بیت‌کان (Kan) و تحلیل آن

آینده قیمت ارز دیجیتال ایترنیتی (AE) و تحلیل آن

عنوان: آینده قیمت ارز دیجیتال اورست (ID) و تحلیل آن

آینده ارز دیجیتال سلسیوس (CEL) و فرصت های سرمایه گذاری

آینده ارز دیجیتال سینتتیکس (SNX) و فرصت های سرمایه گذاری

  • ۰
  • ۰

همان گونه که در جریان هستید، افراد به دلایل مختلفی نسبت به ایجاد یک سایت اقدام می‌کنند. این کار می‌تواند به صورت کاملا شخصی و برای نوشتن رزومه، مطالب روزمره یا برخی آموزش‌ها باشد. علاوه‌بر آن، مردم قادر به زدن سایت به منظور توسعه‌ی کسب و کار و شناخته شدن هر چه بیشتر محصولات خودشان نیز هستند.

دلیل ایجاد یک وب‌سایت هر چه که باشد، مردم به راحتی و بعد از انجام چند مرحله می‌توانند آن را انجام دهند. اگر به موضوعاتی نظیر برنامه‌نویسی تسلط داشته باشید، خودتان می‌توانید اقدامات لازم را صورت دهید. در غیر این صورت، پرداخت مقدار پول به افراد متخصص، شما را یک گام به اهدافتان نزدیک‌تر خواهد کرد.

برخی منابع در فضای مجازی وجود دارد که به وسیله‌ی آن‌ها، خودتان هم می‌توانید یک سایت را به وجود آورید. خوشبختانه انجام این امر رایگان است و در ازای آن مبلغی پرداخت نخواهید کرد. شاید تا کنون نام جوملا را شنیده باشید؛ منبعی بسیار ضروری و مهم که با آن می‌توانید سایتی برای خود داشته باشید. اگر نام آن را هم نشنیده‌اید، نگران نباشید؛ چرا که امروز به صورت مفصل در موردش صحبت خواهیم کرد.

در واقع امروز قصد داریم تا شما را با نحوه‌ی ساخت یک سایت با استفاده از جوملا آشنا کنیم. شاید چنین سایتی در نهایت مانند یک سایت فوق‌العاده نباشد، اما ممکن است مشکل بسیاری از افراد را حل کند. خوشبختانه افراد فراوانی از جوملا بهره برده‌ و به نتیجه هم رسیده‌اند. پس در صورتی که شما هم کسب و کاری دارید و می‌خواهید برای آن سایتی ایجاد نمایید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید. در پایان این مطلب، دانش کافی برای ساخت سایت مذکور را خواهید داشت.

چرا جوملا؟

همان طور که گفته شد، مردم زیادی از جوملا به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند و گفته می‌شود که از این نظر رضایت هم دارند. طبق آمار و ارقام، 3 درصد از سایت‌های جهان از جوملا بهره می‌برند که مقدار قابل توجهی به شمار می‌رود. در این بین، شرکت‌های معتبر و مشهوری هم هستند که استفاده از جوملا را در دستور کار قرار داده‌اند و اکنون در وضعیت ایده‌آلی به سر می‌برند.

مورد بعدی که باز هم در ابتدای مقاله ذکر شد، رایگان بودن جوملا است. بهره بردن از جوملا هیچ هزینه‌ای برای شما دربر نخواهد داشت و کار کردن با آن هم نسبتا ساده است. تنها به آموزش‌هایی در این خصوص نیاز دارید که قطعا آن‌ها را هم خیلی سریع فرا خواهید گرفت.

شما به وسیله‌ی جوملا قادر به سفارشی‌سازی سایت خود نیز خواهید بود. قابلیت‌های فراوانی از طریق جوملا به سایت شما تزریق می‌شود که می‌توانید آن‌ها را متناسب با سلیقه خود و مخاطبان تغییر دهید. ضمنا افزونه‌های گوناگونی هم در دسترستان قرار می‌گیرد که توصیه می‌کنیم آن‌ها را هم از دست ندهید.

مورد بعدی هم این است که جوملا نسبتا کاملا بوده و کمترین نقصی را می‌توان در آن مشاهده کرد. به وسیله‌ی آن می‌توان محتوای خود را به آسانی مدیریت کرد و از این نظر لذت برد. جوملا هر چند وقت یک بار به روز می‌شود و ویژگی‌هایی هم به آن اضافه می‌گردد که دارندگانش را خوشحال می‌کند.

گفتنی است که با به‌روزرسانی جدیدی که چندی پیش عرضه شد، محتویات فراوانی هم در اختیار مردم قرار گرفت. به عنوان مثال، سرعت بارگذاری فایل‌ها و یا باز کردن صفحات بیشتر از قبل شد و پیش‌بینی می‌شود که زمان این‌ها در آینده نیز به حداقل برسد. جوملا نسخه‌ای برای موبایل هم دارد که با تلفن همراه خود نیز بتوانید محتویات موجود در سایتتان را مدیریت کنید.

طراحی سایت به وسیله جوملا

حال نوبت به آن رسیده است که نحوه‌ی طراحی سایت را با جوملا بدانیم.

1- قدم اول، برگزیدن دامنه است. برای پیدا کردن ایده در مورد دامنه هم می‌توانید به وب‌سایت‌های مختلف مراجعه داشته باشید. پیشنهاد می‌شود که از ساده‌ترین دامنه‌‌ی ممکن برای سایت خود بهره ببرید. این به شما کمک می‌کند که مردم به سادگی شما را پیدا کنند و در نتیجه بازدید بیشتری هم نصیبتان شود. انتخاب دامنه‌ی ساده منتج به این می‌شود که مردم راحت‌تر نام آن را به یاد بیاورند.

2- بعد از انجام مرحله‌ی گفته شده، باید خدماتی شامل پشتیبانی و میزبانی وب‌سایت را دریافت نمایید. بدون این مرحله، عملا نمی‌توانید وارد مراحل بعدی شوید. پس توصیه می‌شود که حتما آن را جدی بگیرید.

3- پس از این که این خدمات را دریافت کردید، قادر به نصب جوملا خواهید بود. خبر خوب این است که نصب کردن آن امر دشواری نخواهد بود. تنها کافیست که با گوگل، کلمه‌ی جوملا را سرچ کرده و فایل مربوط به آن را دانلود کنید. سپس آن را نصب کرده و به پنل مدیریت وارد شوید.

4- در نهایت امکان انتشار نخستین مطالب شامل اخبار و مقالات برای شما عزیزان فراهم خواهد بود. وظیفه‌ی شما در ابتدای کار مقداری چالش‌برانگیز است و باید به نوعی به سایت خود فرم دهید. با عرضه‌ی نخستین مقالات، دقیقا چنین کاری را انجام خواهید داد.

در روزها و شاید ماه‌های اول، اثری از سایتتان در صفحات ابتدایی گوگل را نخواهید دید. به هیچ وجه نگران نباشید و امید خود را از دست ندهید. شما آن قدر باید مطالب مفید و ترغیب کننده‌ای را در دسترس مخاطبان قرار دهید تا آن‌ها بازدید را به اوج برسانند. سپس گوگل متوجه پشتکار و همچنین مطالب جذاب شما می‌شود و سایت شما را در اولویت موضوعی که در آن فعالیت دارید، خواهد آورد.

مردم با جستجو در مورد آن حوزه، می‌توانند سایت شما را هم بیابند و وارد آن شوند. در این زمینه، اگر از کلمات و عبارات کلیدی و همچنین عناوین جذب کننده استفاده کرده باشید، یک گام از رقبا جلوتر خواهید بود. بی شک یک تیتر جنجالی می‌تواند سهم به سزایی در جذب مخاطبان جدید داشته باشد.

سخن پایانی

در این مقاله سعی داشتیم تا شما را با سیستم مدیریت محتوای جوملا آشنا کنیم. همچنین مطالبی در خصوص محوه طراحی سایت با آن هم گفته شد که پیشنهاد می‌کنیم مجددا آن‌ها را مطالعه نمایید. جالب است بدانید که این سیستم بعد از وردپرس در حوزه‌ی خود محبوب‌ترین است. امیدواریم که شما هم در طراحی سایت خود با جوملا به موفقیت برسید.

 

  • ۰۰/۰۵/۰۴
  • Alex Ferrie

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی