آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

آموزشگاه آموزش تهران

کلمات کلیدی

انواع ابزار تخریب بتن چیست؟

دوشنبه‌ سایبری

نقش جی‌ پی‌ اس در سازمان‌ های کشتیرانی

ردیاب کودکان و امنیت برای آن ها

ذهنی آرام برای شما

تاثیر ردیاب در جلوگیری از قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی

معرفی کامل ردیاب خودرو تلتونیکا

مزایای فروشگاه اینترنتی نسبت به فروشگاه سنتی

هزینه طراحی سایت فروشگاهی به چه چیزهایی بستگی دارد

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

معرفی ابزارهای رایگان تولید محتوا

سئو داخلی و خارجی چیست؟

افزونه‌ های ضروری وردپرس

معرفی اولین اپلیکیشن جامع دانشگاهی کشور

کارایی آیفون 13

آیفون 13 چه کارایی دارد؟

آیفون 13

سورپرایز سالگرد ازدواج

ایده جذاب و رمانتیک سالگرد ازدواج

ایده جذاب و رمانتیک برای سورپرایز سالگرد ازدواج

بهترین ویتامین‌ ها برای باروری

بهترین پوزیشن‌های جنسی جهت افزایش باروری

حسابداری چیست؟

همه ‌چیز درباره قالب اینستاگرام

استاپ موشن

آینده قیمت ارز دیجیتال بیت‌کان (Kan) و تحلیل آن

آینده قیمت ارز دیجیتال ایترنیتی (AE) و تحلیل آن

عنوان: آینده قیمت ارز دیجیتال اورست (ID) و تحلیل آن

آینده ارز دیجیتال سلسیوس (CEL) و فرصت های سرمایه گذاری

آینده ارز دیجیتال سینتتیکس (SNX) و فرصت های سرمایه گذاری

  • ۰
  • ۰

ارزهای دیجیتال که به آن‌ها رمز ارز نیز گفته می‌شود کلمات و عبارت‌هایی هستند که امروز، بیش از هر زمان دیگری، آن را می‌شنویم. این شکل از دارایی‌ها، در حقیقت از پدیده‌های بسیار نو در جهان امرز محسوب می‌شوند. این نوع از داریی‌های دیجیتالی، هم اکنون سراسر نقاط جهان را در بر گرفته‌اند و در میان کاربران متعدد، رد و بدل می‌شوند. رمز ارز و یا همان ارزهای دیجیتال در واقع، یکی از انواع ارزهای مجازی به شمار می‌روند. لازم است بدانید که در تولید و طراحی این ارزها، از فناوری رمزنگاری استفاده شده است.

 

از جمله مشهورترین این شکل از دارایی‌های دیجیتالی، می‌توان به بیت کوین اشاره کرد که از قدیمی‌ترین انواع رمز ارزهای دیجیتالی محسوب می‌شود. لازم به ذکر است که تاریخچه پیدایش بیت کوین را در حقیقت می‌توان همان تاریخچه پیدایش رمز ارزها در جهان امروز به شمار آورد. در این مقاله، قصد داریم تاریخچه پیدایش ارزهای دیجیتال و هم‌چنین چگونگی پیدایش این شکل از دارایی‌های نوین را بیان نماییم.

تاریخچه ایجاد و شکل گیری ارزهای دیجیتال در جهان

تاریخچه ایجاد و راه اندازی رمز ارزهای دیجیتالی به زمانی باز می‌گردد که بیت کوین شکل گرفت. برخی از افراد بر این باورند که علم رمز نگاری برای بار اول درجنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار گرفت چراکه در آن برهه، قرار بود پیام‌های نظامی به صورت کاملا محرمانه منتقل شوند. و سپس از این علم، در ایجاد ارزهای دیجیتال استفاده شد. اما به طور کلی می‌توان گفت تاریخچه پیدایش ارزهای دیجیتال به زمان اختراع بیت کوین باز می‌گردد. این ارز دیجیتال در سال 2008 و به دنبال به وجود آمدن بحران عظیم اقتصادی در سراسر جهان ایجاد شد و ارائه دهنده اصلی آن، فرد و یا گروهی با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو بود.

بر طبق دیدگاه‌های موجود، ساتوشی ناکاموتو فرد و یا گروهی بودند که از سیستم مالی معمول در جهان ناخشنود بودند و به آن اعتراضاتی را وارد می‌کردند. در پی بحران ایجاد شده در جهان به ویژه در غرب، این گروه تصمیم گرفتند نوعی ویرایش در سیستم مالی جهان ایجاد کنند و به دنبال آن، نوعی پول نقد به وجود آورند که به اپراتورها و هم‌چنین سیستم‌های مرکزی، وابستگی نداشته باشد. اعضای این تیم تصمیم گرفتند دارایی نقدی جدید خود را به نحوی طراحی کنند که هیچ گونه کنترل سیستمی توسط هیچ یک از نهادهای کنترلی، دولتی، نظارتی و .. نداشته باشد و تحت نظارت و مدیریت بانک مرکزی کشورها نیز فعالیت نکند.

از طرف دیگر ذکر این نکته نیز ضرورت دارد که یکی از اهداف اولیه فرد و یا گروه تولید کننده رمز ارزها در جهان این بود که از این طریق، راهی پیدا کنند که بتوانند از تولید بی رویه پول به دست دولت‌ها جلوگیری نمایند و از سوی دیگر بر اساس الگوریتم‌های رمز نگاری شده به ایجاد اعتماد میان کاربران مختلف کمک کنند. بنابراین رمز ارز دیجیتالی بیت کوین را برای دستیابی به این اهداف طراحی کردند.

ارزهای مجازی پس از بیت کوین

پس از به وجود آمدن بیت کوین که مشهورترین ارز دیجیتال در سراسر نقاط جهان است، ارزهای دیجیتالی دیگری نیز به دنبال یکدیگر، پا به عرصه رقابت‌های مجازی گذاشتند. هر یک از ارزهای مجازی به وجود آمده، دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصر به فرد و مخصوص به خود بودند. در سال 2013 جهانیان شاهد رونمایی از ارز دیجیتالی جدیدی به نام اتریوم بودند. این ارز دیجیتالی تازه وارد، توسط فردی به نام ویتالیک بوترین ساخته شده بود. ارز دیجیتالی اتریوم از نظر فناوری و هم‌چنین ویژگی‌ها نسبت به بیت کوین، پیشرفت‌هایی داشت. با به وجود آمدن این رمز ارز، در دنیای ارزهای دیجیتال، مفاهیم دیگری نیز به وجود آمدند. از جمله این مفاهیم می‌توان به قراردادهای هوشمند اشاره کرد و یا مفهوم سازمان‌های خود انتظام DAO را نام برد.

پس از بیت کوین و اتریوم، ارزهای دیجیتالی دیگری سر برآورند و به رقابت با یکدیگر مشغول شدند. از جمله انواع مختلف این ارزها می‌توان به بیت کوین کش، کاردانو، لایت کوین، ری پل، لومن، مونرو، زی کش و... اشاره کرد. از هر یک از این دارایی‌های دیجیتالی، در مواقع خاص و کاربردهای ویژه استفاده می‌شود. برای نمونه از میان رمز ارزهای مختلف، ارز دیجیتال تتر، برای حفظ ارزش پول مورد استفاده قرار می‌گیرد. چراکه پایداری آن بسیار بیشتر از دیگر ارزهای دیجیتالی است. هم‌چنین لازم است بدانید که برخی از انواع رمز ارزهای دیجیتال، در حال حاضر، تنها برای سرمایه گذاری مورد استفاده قرار می‌گیرند و دارای نوسانات بسیار زیادی هستند. از انواع مختلف ارزهای دیجیتال می‌توان برای انجام مبادله استفاده کرد و یا آن‌ها را برای انجام تراکنش به کاربرد. در بسیاری از مواقع نیز از طریق این دارایی‌ها می‌توان به خرید آنلاین پرداخت و کاربردهای دیگر.

استفاده از فناوری بلاک چین برای پیشبرد اهداف رمز ارزها

برای اینکه ارزهای دیجیتال تولید شده، تحت نظارت هیچ ارگانی قرار نگیرند فناوری و تکنولوژی بلاک چین ایجاد و راه اندازی شد. فناوری زنجیره بلاک و یا بلاک چین برای نخستین بار در دهه 90 میلادی مطرح شد. این فناوری، در پیشبرد اهداف ارزهای دیجیتال، دارای منافع بسیار زیادی بود. در حقیقت می‌توان گفت این فناوری باعث شد تا جایگاه ارزهای دیجیتال در سراسر جهان ثابت شود و تحکیم گردد. همان‌طور که می‌دانید بلاک چین نوعی پایگاه داده به شمار می‌رود. این پایگاه، در میان تعداد زیادی از کاربران ارزهای دیجیتال، توزیع شده است. وجود این فناوری باعث شده تا ارزهای دیجیتال دارای این قابلیت باشند که بدون نظارت و کنترل مستقیم از سمت یک سازمان و یا نهاد مرکزی، به فعالیت خود ادامه دهند. بنابراین می‌توان این طور نتیجه گرفت که مبنای اصلی فعالیت رمز ارزهای دیجیتال در بستر بلاک چین، اعتماد کاربران حاضر در شبکه، به یکدیگر است.

بستر فناورانه ارزهای دیجیتال با عنوان بلاک چین باعث شده تا در حال حاضر، از این فناوری استفاده‌های زیادی به عمل آید و انواع مختلفی از کسب و کارها از این امکانات برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند. با استفاده از این تکنولوژی، می‌توان به بهینه سازی چرخه‌های عرضه اقدام نمود. به نحوی که یک تولید کننده در یک کشور قادر به ساخت و ارائه یک کالا است که مشتری آن، در یک کشور دیگر قرار دارد. در این فرایند، در ارسال کالای مورد نظر و یا دریافت آن، از پایگاه‌های اطلاعاتی مشابهی استفاده می‌شود تا از این طریق، کالای تولید شده رهگیری شود. از طرف دیگر به کارگیری فناوری توسعه یافته بلاک چین در ارزهای دیجیتال، موجب می‌شود تا در مبادلات و معاملات تجاری، هیچ گونه فساد و یا انحرافی به وقوع نپیوندد.

استخراج و امنیت ارزهای دیجیتال

به افردی که به کار تولید رمز ارزهای دیجیتال اشتغال دارند ماینر گفته می‌شود. هم‌چنین فرایند استخراج این ارزها، ماینینگ نام گرفته است. به طور کلی می‌توان گفت هر دفعه که این دسته از استخراج کنندگان بتوانند معادلات پیچیده ریاضی را برای دستیابی به ارز دیجیتال، حل کنند، یک بلاک تازه به بلاک چین افزوده می‌گردد. لازم به ذکر است که فرایند تولید و استخراج رمز ارزهای دیجیتال، فرایندی بسیار پیچیده است و به دستگاه‌هایی نیاز دارد که قدرت محاسباتی بسیار بالایی دارند. ماینرها به طور معمول به دریافت معاملات، تایید و مهر کردن آن‌ها و پخش کردن معاملات در شبکه اقدام می‌نمایند.

نکته دیگری که باید در زمینه رمز ارزهای دیجیتال به آن اشاره شود در خصوص امنیت این دارایی‌ها است. لازم است بدانید که امنیت ارزهای دیجیتال از طریق الگوریتم‌های رمز نگاری شده تامین و تضمین می‌گردد. بر طبق این دسته از الگوریتم‌ها، در هر روز، امکان تولید و عرضه مقدار محدود و مشخصی از ارز دیجیتال وجود دارد.

 

  • ۰۰/۰۵/۲۳
  • Alex Ferrie

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی